Interieurdesign 5

Systeemwanden & plafonds

De wanden en plafonds die door KH Projecten zijn gemaakt zijn degelijk en sterk. U krijgt voor een interessante prijs een stuk kwaliteitswerk dat elke keer op maat gemaakt wordt.

Bent u op zoek naar scheidingswanden of een systeemplafond? Dan bent u bij KH Projecten aan het juiste adres. Wij monteren en leveren alle soorten en maten systeemplafonds en scheidingswanden. Sinds kort zijn we ook leverancier van Clipso® spanplafonds. Ook voor uw project hebben wij de juiste oplossing of het nu gaat om een klein plafond of een totale renovatie. Wij leveren en monteren alle denkbare soorten systeemplafonds. Systeemplafonds worden onder andere toegepast om de akoestiek van een ruimte te verbeteren, om een pand brandveiliger te maken of voor optimale lichtreflectie dat bijdraagt aan een prettigere (werk)omgeving.

Omdat er zoveel verschillende soorten systeemplafonds op de markt zijn met evenzoveel verschillende eigenschappen en de daar bijbehorende prijs kunt u voor de juiste keuze het best contact met ons opnemen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Metal Stud

Een specialiteit van ons bedrijf zijn metal stud wanden en metal stud plafonds. Het mooie van metal stud is dat we er eigenlijk alle denkbare vormen mee kunnen maken. Ook is een metal stud wand een betaalbare oplossing en makkelijk glad af te werken. Door met verschillende diktes gips te werken of meerdere lagen aan te brengen, kunnen de prestaties van een metal stud wand makkelijk aangepast worden aan uw eisen.

Ook is metal stud uitermate geschikt om uit te voeren als voorzetwand. Bijvoorbeeld om leidingen of kanalen weg te werken. Het is erg makkelijk om elektriciteit in de wand of voorzetwand op te nemen. Door de wand te isoleren kan de geluidsoverdracht beperkt worden. Door speciaal geïmpregneerde gipsplaten te gebruiken kan de wand zelfs betegeld worden.