wanden 6

Bij KH Projecten hebben wij oog voor ontwerp. Wij streven er naar altijd een functioneel ontwerp te maken dat aansluit bij al uw wensen.

Wij maken vooraf 3D tekeningen, zodat u vanaf de beginfase van het project een beeld krijgt hoe het interieurdesign van uw project eruit gaat zien.

Een uitnodigende en representatieve inrichting geven u en uw relaties het gevoel op de juiste plaats te zijn. Geen zaak, opdrachtgever of locatie zijn hetzelfde. Het ontwerpen en bouwen van een interieur is daarom altijd maatwerk waarbij effici├źntie, vormgeving en kwaliteit voorop staan.

Door ruim 8 jaar ervaring in diverse branches is KH Projecten in staat voor u een betaalbaar en compleet ontwerp te maken, passend bij uw concept of huisstijl. Door ontwerp en uitvoering te combineren, is KH Projecten in staat topinterieurs te leveren voor scherpe prijzen.

We voorzien mogelijke problemen al in de schetsfase en dat scheelt u veel tijd en geld. Daarnaast kan KH Projecten u ook in contact brengen met interieurarchitecten waar wij regelmatig succesvol mee samenwerken.