water 1

Gasaansluiting

KH Projecten zorgt voor uw gasinstallatie. Een veilige gasaansluiting maken of de huidige verplaatsen. Tijdens het installatieproces houden wij ons aan de voorgeschreven regels.

Water installatie

Het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen is een klus voor KH Projecten. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen, zoals de persfittingen maar ook de bekende knelfittingen en het solderen worden nog steeds toegepast.

Loden leidingen worden zo goed als altijd vervangen, omdat het menselijk lichaam hier gevoelig voor kan zijn. Nu we het toch over de gezondheid hebben; het is van groot belang dat er zich in uw leidingen geen bacteriën als legionella kunnen nestelen. Wij checken dit graag voor u.

KH Projecten levert en installeert al jaren complete cv-installaties, (warm) watersystemen, vloerwarming en ventilatiesystemen voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen die geheel afgestemd worden op uw wensen.

Gasinstallatie onderhoud

KH Projecten voor alle onderhoudswerkzaamheden en storingen aan gasinstallaties. Onder andere: controle op lekkage door drukmetingen, controle op de correcte werking van apparaten en preventief onderhoud aan gasapparaten.

Riolering

Rioleringen vergen een regelmatige schoonmaakbeurt. KH Projecten levert een complete service op dit gebied. Uw riolering wordt volledig gereinigd. Verstopte afvoerleidingen en alle andere mankementen die wij tijdens onze werkzaamheden constateren worden geregistreerd en verwerkt in een heldere rapportage die aan u verstrekt wordt.