Interieurdesign

Bij KH Projecten hebben wij oog voor ontwerp. Wij streven er naar altijd een functioneel ontwerp te maken dat aansluit bij al uw wensen.

Lees meer

Timmerwerk

Wilt u een nieuwe veranda laten bouwen of uw wanden en de vloer netjes laten afwerken? KH Projecten is uw adres voor al uw timmerwerk.

Lees meer

Systeemwanden en plafonds

De wanden en plafonds die door KH Projecten zijn gemaakt zijn degelijk en sterk. U krijgt voor een interessante prijs dat elke keer op maat gemaakt wordt.

Lees meer

Bouw en 3D tekeningen

Wellicht bent u niet met alle facetten binnen de bouw bekend en daarom kan uw project overweldigend zijn. Dat snappen we.

Lees meer

Gas en water installatie

Door advies op maat kunnen wij in goed overleg bepalen welke ketel voor u het voordeligst en meest geschikt is. Maak een afspraak voor overleg.

Lees meer

Vloeren

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe vloer, wilt u uw huidige vloer laten renoveren of heeft uw vloer een onderhoudsbeurt nodig?

Lees meer

Afzuigsystemen

Vooral bij horecagelegenheden is het belangrijk dat de afzuiging van de keuken en de rest van het gebouw bij al uw wensen aansluit en correct functioneert.

Lees meer

Elektrotechniek

KH Projecten heeft een installatiebedrijf in huis, waarmee wij alle installaties uitvoeren. Dit zorgt voor een naadloze en snelle oplevering van uw project. Wij hebben uitgebreide kennis en veel ervaring.

Lees meer

Engineering en Levenscyclus

KH Projecten wil graag de toegevoegde waarde creëren voor opdrachtgevers. Elke opdrachtgever legt daarbij andere accenten. Wat zijn hun drijfveren en wat leeft er in de organisatie?

Lees meer

Beveiliging

Voor uw eigen veiligheid en die van uw dierbaren biedt KH Projecten ook een beveiligingsprogramma aan waar wij stap voor stap doornemen hoe de beveiliging van uw huis of pand beter kan.

Lees meer

Reclame borden en beletteringen

KH Projecten is een flexibel, creatief en enthousiast bedrijf, we leveren hoge kwaliteit en service, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

Lees meer

Schilderen en Stukadoren

KH Projecten zorgt voor een perfecte afwerking van uw wanden, plafonds, vloeren, binnen- en buitenschilderwerk.

Lees meer